Adopteer een kat

Help zieke katten  Adopteer een kat van deze cattery.

bijna alle katten hebben een gezondsheidsprobleem, wij hebben een kasteraat (kater) met een gebitsprobleem (waar al wat tanden van zijn getrokken) en een heeft een poliep in zijn oor ( wat heel veel geld gaat kosten voor zijn behandeling), onze poezen hebben tot nu toe nog niets onder de leden (we hopen dat dit zo zal blijven).

Als u een kat adopteert, dan blijft deze wel eigendom van de cattery, u mag kiezen welk dier u wilt ondersteunen, en of het nu een of twee of allemaal zijn dit mag u beslissen.Uiteraard word u wel op de hoogte gesteld van het dier wat u heeft geadopteerd, dit verloopt via de mail.

Wij hopen op een vaste maandelijkse storting, maar als u eenmalig een bedrag wilt storten kan dit natuurlijk ook, dit moet u wel even aangeven in de mail, alle mensen die een kat adopteert, of onze cattery willen sponsoren krijgen bericht over de gezondheid en de behandeling van het dier bericht.

De reden dat ik deze oproep doe is,dat de dieren ons een hoop geld hebben gekost aan dierenarts kosten,en ons potje behoorlijk is geslonken.maar dit er graag voor ze over hadden. ondanks dat we van een paar toch afscheid hebben moeten nemen. maar me dieren graag zou willen houden.

 Wij hopen dat u wilt helpen

 

 

 

 

 

Mickey (kasteraat) geholpen aan zijn gebit maar nog een aandachtspunt.

Max ( onze fokkater) heeft een poliep in zijn oor, ( de eerste behandeling gaat zo rond de 1000,- kosten en dan krijgen we nog de rest) en mede door dit waarschijnlijk niet meer voor de fok ingezet kan worden.

Kanoes onze fokpoes nog gezond heeft een nestje gehad.

Lola onze fokpoes nog gezond maar of ze ooit kittens kijgt is nog de vraag.