hallo,

 wij zijn Jan en Ina uit Apeldoorn,(Gelderland)-(Nederland) samen zijn wij van jongs af aan al opgegroeid met katten.

toen wij samen gingen wonen (eind 1989), kwamen al gauw jonge katten in huis Max en Mieke ( europeese korthaar), broer en zus die wij uiteraard hebben laten helpen, want hier zou je geen gezonde kittens uit krijgen.Max heeft 13 jaar bij ons gewoond, en Mieke 14 jaar.

Wij hebben ook een pers gehad genaamd Dino die is helaas vroeg overleden, hij was maar 7 maanden geworden. met Dino ben ik een show gaan lopen in middelharnis (zeeland) dit vond ik een hele gebeurtenis en heel leuk om te doen.Daar zagen wij ook de maine coons en wij zeiden als wij ooit nog een raskat zullen nemen dan word dit een maine coon.

Na een aantal jaren zonder katten te hebben geleeft, wilden wij en de kinderen toch weer dieren hebben, dit werden al gauw weer katten, onze eerste werd onze kater Mickey (europeese korthaar)en al gauw kwam onze eerste maine coon kater Jinx* in beeld, en toen was er een zoektocht naar een maine coon poes. die werd ook gauw gevonden dit is Kanoes geworden.en nu is Lola erbij gekomen.

Het belangrijkste vond ik dat er geen familie lijn in mocht zitten.

 Onze poezen zullen niet eerder hun eerste nestje krijgen als ze 1,5 tot 2 jaar oud zijn, ( dus na hun tweede/derde krolsheid) want wij vinden het belangrijk dat hun ook mooi kunnen groeien en mooi worden in hun vacht, want onze mening is dat als je je poes gelijk laat dekken met hun eerste krolsheid dat ze klein blijven, en wij houden van grote poezen.